top

Skip to main content

Skip to menu

Billeder

I al fortrolighed - en CD jeg selv er meget glad for.

I al fortrolighed

Bjørn Tidmand og jeg indspillede i december 2010 "Horisonter" - en række viser af Poul Feldvoss og Finn Jørgensen. Fotoet af os er fra optagelsen.

Horisonter
Rikke2

 
Rikke Duelund som jeg har spillet med mange gange og mange steder. Vores officielle billede og et fra en optræden på Kiresbærkroen i Præstø

med rikke

 

pia dahl

 Med Pia Dahl til et sommeraftensarrangement på højskolen Marielyst

Ulrik Neumann

 Her er jeg på besøg hos mit store forbillede, Ulrik Neumann på det plejehjem, hvor han boede sine sidste år. Det må være omkr. 1990.

Sniff og mig

Billedet af hans datter Sniff og mig selv fra maj 2011 ligner et bryllupsbillede. Det er det nu ikke, det er taget i anledning af, at Sniff her modtog en pris for sit alsidige virke som entertainer, jeg akkompagnerede hende ved den lejlighed og er derfor med på billedet. Det følgende af os er fra Bakkens friluftsscene 2013.

Sniff3

 

sangerinder

 Billedet med de mange sangerinder, Sniff Neumann, Rikke Duelund, Marianne Lund, Ulla Henningsen, Pia Gruwier Larsen, Susanne Breuning og Maiken er forsiden fra mit tidligere visitkort

Gade guitar

 
Iens Nielsen Gade guitaren fra 1836 er lige designet til at spille musik af Fernando Sor på.

Allan

 
Billedet sammen med Allan Høier er fra PH Caféen sidste sommer, hvor vi spillede vores lille Benny Andersen forestilling. Billedet med Fritze Hedemann er fra et arrangement for DOF i Roskilde.

debataften

 

med Niels

 Hjemmehygge med sutsko og lut sammen med min ven Niels.

puerling

 
Her er jeg sammen Gene Puerling i hans hjem i San Anselmo nord for San Fransisco